afbetaling KørekortAfbetaling kørekort

Er du studerende eller har du en stram økonomi? Vælg afbetaling kørekort!

Vi kan tilbyde et specielt tilbud til dig, så behøver du ikke at bekymre dig om pengene, da du nu kan lave afbetaling kørekort. Du slipper for at låne penge af forældre, kæresten, venner eller banken.  Du kan lave afbetaling af halvdelen af dit kørekort til at starte med og derefter resten ved den sidste del af lektioner du tager og dermed bestemmer du også tempoet, hvor hurtigt du skal have dit kørekort. Uden det koster dig en bondegård kan du lave en afbetaling kørekort!

Ønsker du afbetaling kørekort i 2 afbetalinger?

Spørg nærmere på køreskolen, inden du starter på dit kørekort omkring vores afbetaling kørekort. Du kan også læse under vores nuveænde tilbud om afbetalings løsningen. Kom til vores gratis Intro 2. hver uge. Du skal blot tilmelde dig men navn og derefter kan møde op til en gratis introduktion.

Den bedste køreskole på Frederiksberg

trustpilot frederiksberg køreskole

Vi synes vi er de bedste, og det kan ses på vores anmeldelser på TrustPilot!

Hvis du har været en bilist i et godt stykke tid, og derfor blot ønsker at genopfriske din viden, vil kørelæreren ikke bruge alt for meget tid på at forklare dig det grundlæggende. En anden grund til hvorfor du bør vælge afbetaling kørekort hos Frederiksberg Køreskole er det faktum, at du vil være i stand til at bestå prøven meget lettere på denne måde, end hvis du skulle vælge hjælp fra en slægtning eller ven. Hos Frederiksberg Køreskole undervises der af erfarne fagfolk, der ved præcis, hvad de gør.

Desuden bør du vide, at hvis du investerer i en serie af køretimer, vil du drage fordel af en fantastisk rabat. Det betyder, at du vil have mulighed for at betale mindre for lektionerne, som vil hjælpe dig med at lære hvordan du bliver en dygtig billist. Vi tilbyder dig et kursus, som du kan deltage i efter du har fået dit kørekort, så du kan forbedre dine køreevner.

Læs mere om Frederiksberg Køreskole.