Afdrag bilkørekortAfdrag bilkørekort

Er du studerende eller har en stram økonomi,- og ønsker at afdrag bilkørekort.

Vi kan tilbyde et specielt tilbud til dig, så behøver du ikke at bekymre dig om pengene. Du slipper for at låne penge af forældre, kæresten, venner eller banken.  Du kan betale halvdelen for dit kørekort til at starte med og derefter resten ved den sidste del af lektioner du tager og dermed bestemmer du også tempoet, hvor hurtigt du skal have dit kørekort. Uden det koster dig en bondegård!

 Jeg ønsker at dele kørekort i 2 afdrag på dit bilkørekort!

F.eks har vi en kampagne på 10.499 kr. Du har en lidt stram økonomi i øjeblikket og derfor ønsker du tage dit kørekort på afdrag. Du vælger at betale over 2 gange.

10.499 kr. + 501 kr. = 11.000 kr. – som du kan dele i 2 betalinger = første indbetaling ved start: 5.500 kr. og sidste afdrag skal ske måneden efter start, hvor du skal betales de sidste 5.500 kr.

Spørg nærmere på køreskolen, inden du starter på dit kørekort. Kom til vores gratis Intro 2. hver uge. Du skal blot tilmelde dig men navn og derefter kan møde op til en gratis introduktion..

Den bedste kørekort køreskole

Hvis du har været en bilist i et godt stykke tid, og derfor blot ønsker at genopfriske din viden, vil kørelæreren ikke bruge alt for meget tid på at forklare dig det grundlæggende. En anden grund til hvorfor du bør vælge kørekort hos Frederiksberg Køreskole er det faktum, at du vil være i stand til at bestå prøven meget lettere på denne måde, end hvis du skulle vælge hjælp fra en slægtning eller ven. Hos Frederiksberg Køreskole undervises der af erfarne fagfolk, der ved præcis, hvad de gør.

Desuden bør du vide, at hvis du investerer i en serie af køretimer, vil du drage fordel af en fantastisk rabat. Det betyder, at du vil have mulighed for at betale mindre for lektionerne, som vil hjælpe dig med at lære hvordan du bliver en dygtig billist. Vi tilbyder dig et kursus, som du kan deltage i efter du har fået dit kørekort, så du kan forbedre dine køreevner.