Gratis holdstart kørekort!

Hvad er gratis holdstart kørekort?

Fordi vi ved, at størstedelen af kommene køreskole elever har en usikkerhed om, hvad et kørekortforløb indeholder og hvordan det udformes, så har vi valgt hos Frederiksberg Køreskole at tilbyde gratis holdstart kørekort. Hvad skal du igennem? Hvornår kan jeg komme forbi igen? Hvad skal jeg forvente? Derfor tilbyder vi en gratis holdstart kørekort hos Frederiksberg Køreskole, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål, efter du gennem intromødet er blevet klogere på forløbet, krav der stilles når du skal tage dit kørekort, mm. Alt dette helt uforpligtende når du vælger gratis holdstart kørekort hos os

Kom til gratis holdstart kørekort – for din egen skyld!

Mange køreskoler, herunder køreskoler i København, anvender ikke en gratis holdstart kørekort som en del af deres praksis. Det betyder for dig, at hvis du vælger en køreskole uden denne introduktion, så kan du hverken være sikker på køreskolen, kørelærerne eller selve forløbet inden du faktisk har betalt for dit kørekort. Du kan derfor ende i en skidt situation, hvor du ikke føler dig tilpas med din nuværende, men er bundet til at fortsætte. Alt dette skyldes, at du ikke har fået denne forsmag og set køreskolen an, før du fik valget om at du ville starte. Det slipper du for hos Frederiksberg Køreskole.

Efter intromødet, er vi sikre på, at du er overbevist om, at vi er den bedste køreskole som har de mest erfarne kørelærer i København og ovenikøbet har de billigste kørekort priser. Det er vi så sikre på, at vi tilbyder dig at få din første teorilektion efterfølgende, kvit og frit! 100% uforpligtende!

Så, hvad venter du på? Slå til nu, du har intet at miste!