Hurtig kørekort hos Frederiksberg Køreskole

Hurtig kørekort – Få kørekortet på 5-6 uger!

Hurtig kørekort på rekordtid! Ønsker du et kørekort, og ønsker du det snart, så kan du med ro i sindet starte hos Frederiksberg Køreskole. Vi tilbyder Hurtig kørekort til markedets bedste vilkår og priser.

Vi forstår, at det ikke alle der kan ofre tiden der kræves ved et almindelig kørekortforløb. Vi anerkender problematikken og vælger derfor at oprette intensiv forløb til dem, der ønsker Hurtig kørekort.  Forløbet tager i omegn af 6 uger, hvor du vil blive undervist i al lovpligtlig teori og kørsel. Der kan dog være ventetid på køreprøven som er uden for køreskolernes kontrol og under politiet ansvar med begrænset ressourcer i perioder.

Du er til hver en tid velkommen til at tilmelde dig et af vores introaftner til Hurtig kørekort, hvor du kan have en dialog med en af vores kørelærer, der kan guide dig igennem vores Hurtig kørekort og hvad det indebærer. Sammen kan i få skræddersyet dit kommende kørekortforløb på 6-8 uger, som følger alle dine ønsker og behov. Det er stadig en gratis og uforpligtende introaften du bliver tilmeldt, og hvis du ønsker et intensivt lynkørekorts forløb, så anbefaler vi, at du også får din første teorilektion med i hatten i samme omgang.

Forbered dig 

Gode råd for at få en hurtigere forløb.

Du skal hurtigst muligt bestille en tid hos din læge for at få en lægeattest til kørekort. Du skal huske at medbringe et PASFOTO til lægen.

Du skal også gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus, som du kan tilmelde dig til på køreskolen. Ring gerne på 70605081 for mere info.