Kørekort afdrag hos Frederiksberg Køreskole

Betal beløbet af over 2 afdrag

Hvorfor kørekort afdrag; Er det svært at skrabe penge sammen til et kørekort? Har du ikke lyst til at låne af bank, venner eller familie? Så har vi løsningen der passer lige netop dig! Vi tilbyder, at du kan betale beløbet for dit kørekort over 2 afdrag! Betal kun det halve beløb ved start.

Det især blandt de unge og studerende, at man frygter en stor nedgang i den økonomiske situation, hvis man ønsker sig et kørekort, og et kørekort kun er til dem, der har sparet sammen over en længere periode. Frygt ikke, for Frederiksberg Køreskole lytter til vores elever og tilbyder nu kørekort afdrag, da der er en stor efterspørgsel efter netop det med at dele betaling op. Vi har selv taget initiativet til at gøre det nemt, overskueligt og ikke mindst mildere mod økonomien at komme igang med sit kørekort afdrag.

Hvis du vælger at betale over 2 gange, lyder regnestykket således:

10.499 kr. + 501 kr. = 11.000 kr. – som du kan dele i 2 betalinger = første indbetaling ved start: 5.500 kr. og sidste afdrag skal ske måneden efter start, hvor du skal betales de sidste 5.500 kr.