Gratis introaften hos Frederiksberg Køreskole​

Vores kunder elsker os på Trustpilot!

Hvad er en introaften?

Vi ved, at størstedelen af kommene køreskoleelver har en usikkerhed om, hvad et kørekortforløb indeholder og hvordan det udformes. Hvad skal du igennem? Hvornår kan jeg komme forbi igen? Hvad skal jeg forvente af alt fra A-Z? Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende introaften hos Frederiksberg Køreskole, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål, efter du gennem intromødet er blevet klogere på forløbet, krav der stilles når du skal tage dit kørekort, mm.

Efter intromødet, er vi sikre på, at du er overbevist om, at vi er den bedste køreskole som har de mest erfarne kørelærer i København og ovenikøbet har de billigste kørekort priser. Det er vi så sikre på, at vi tilbyder dig at få din første teorilektion efterfølgende, kvit og frit! 100% uforpligtende!

At vælge dit kørekort hos Frederiksberg Køreskole er med til at øge sikkerheden i trafikken i Danmark. Vi mener selv, at vi øver de bedste bilister, og sørger for, at alle aspekter af sikkerhed og defensiv kørsel er inkluderet i læring, når man er ude på vejene sammen med sin kørelærer.

Vi øver vores elever desuden i, at køre miljørigtigt! De spare på både natur, men også i pengepungen. Der kan være mange penge at spare, ved at tænke taktisk i forhold til at spare brændstof, både i bykørsel men også på motorvejene.

Tilmeld holdstart online og spar op til 3.000 kr.!

Det er gratis, nemt og helt uforpligtende. Til introaften vil vi fortælle mere om hvorfor vi er Frederiksbergs bedste Køreskole.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

​Super F1 Forløb

Klar anbefaling. Gennemgik Formel 1 programmet (fast track). Moussa styrer dig sikkert og effektivt igennem teori-delen og er rigtig god til at forklare de vanskelige områder. Bestod første gang uden problemer. Super køreinstruktør og meget fleksibel afvikling af programmet. En klar anbefaling.


Thon​

Hvis du er seriøs...

Hvis du er seriøst omkring, at tage dit kørekort, skal du helt sikkert vælge Frederiksberg Køreskole. Moussa er en utrolig god underviser, som gør undervisningen sjov, men man kan også mærke det er noget han brænder for, og at han virkelig gerne vil lære fra sig. Virkelig fedt forløb, jeg bestod begge prøver i første forsøg.

Sabrina

Mega god køreskole!

Kan varmt anbefale at du tager dit kørekort på Frederiksberg Trafikskole. Jeg har haft et helt igennem fantastisk forløb med Moussa til teori og Yar til praktiske kørelektioner. Mine lærere har virkeligt sat sig ind i mit forløb og hjulpet mig med at komme igennem processen. Mega fedt!


Astrid

Har haft en mega god oplevelse på...

Har haft en mega god oplevelse på Frederiksberg Køreskole. Moussas teoriundervisning er super god og man lærer en masse! Har haft Yar som kørelærer, og har kun gode ting at sige om køreundervisningen. Jeg er meget tilfreds.


Sofie

vi hjælper dig ud på vejene

Tilmeld dig vores gratis introaften

Det er tid til at tage det næste skridt og starte din rejse mod at blive en sikker og selvsikker bilist. Vi tilbyder en introaften, hvor du får din første teoritime helt gratis. Kontakt os i dag på telefon 32202121, mail info@frederiksbergkoereskole.dk eller meld dig til online via. vores holdstatsformular. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod dit kørekort og sikre, at du har det sjovt undervejs.

Kontakt os

Frederiksberg Køreskole

Søndre Fasanvej 18B

2000 Frederiksberg

Telefon: +45 3220 2121

Alle dage 09.00 – 19.00

info@frederiksbergkoereskole.dk

​En del af Scania Trafikskole

Åbningstider

Man-Tor kl. 15.00 – 20.00

Ekspedition

Man-Tor kl. 15.00 – 16.30

Teoriundervisning

Man-Tor kl. 16.30 – 20.00

Fre-Søn Lukket

Telefonisk henvendelse

Man-Fre kl. 12.00 – 16.30

Lør-Søn Lukket

om frederiksberg køreskole

Frederiksberg Køreskole er en populær, velrenommeret køreskole, beliggende centralt på Frederiksberg og har hjulpet mange elever til kørekort gennem tiden. Vi sikrer ordenlige undervisningsforhold og dygtige kørerlærere.

dansk-korelarer-union-stor-trans-d4e47eee