Førstehjælpskursus​

Vores kunder elsker os på Trustpilot!

Hos Frederiksberg køreskole kan du modtage den undervisning i førstehjælp du har brug for når du skal tage kørekortet. Færdselsrelateret førstehjælp er fra den 1. oktober 2006 blevet obligatorisk for alle som for første gang ansøger om kørekort. I vores kalender kan du se hvornår det næste førstehjælpskursus i København bliver afholdt.

Du kan se priser på alle vores kurser, kørekort osv. på prislisten.​

Andre priser ifm. dit kørekort

Førstehjælps kursus

kr. 800,-

(Betales af eleven direkte til den godkendte instruktør ved kursus start)

Godkendt undervisning i førstehjælpskursus

Kurset er et kompetencegivende førstehjælps kursus, som afholdes af instruktører der er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd.

FORLØB

Kurset afholdes på køreskolens adresse: Søndre fasanvej 18B – 2000 Frederiksberg. Primært i weekender og varer ca. 8 timer.

Når kurset er afsluttet får du et bevis, som skal vedlægges ansøgning om kørekort. Før dette er vedlagt kan vi ikke bestille køreprøven, derfor er det vigtigt at tilmelde sig førstehjælp i god tid på køreskolen.

Alle kan tilmelde sig til førstehjælpskursus, selvom de ikke er elever på Frederiksberg køreskole.

BETALING OG VILKÅR

Køber du et kørekort er prisen ekskl. førstehjælps kursus. Dette skal være bestået før køreprøven kan bestilles Har du købt din pakke gennem rabat program, skal førstehjælps kurset tages på Frederiksberg køreskole, dette er en del af rabataftalen. Betalingspåkrav opretholdes i tilfælde af udeblivelse, tilmelding til førstehjælp er bindende.


Betaling sker direkte til Dansk Førstehjælpsråds godkendte instruktør på selve dagen hvor kursus afholdes

Yderligere oplysninger

Du er fritaget fra at tage et nyt førstehjælpsbevis hvis du er uddannet læge, sygeplejeske, jordmoder eller redder. Du er også fritaget fra at tage et nyt førstehjælpsbevis hvis du allerede har et bevis, der er højst 1 år gammel, hvis du har et 12 timers kursus, som er færdselsrelateret eller hvis du er godkendt af Dansk Førstehjælps Råd​

Tilmeld holdstart online og spar op til 3.000 kr.!

Det er gratis, nemt og helt uforpligtende. Til introaften vil vi fortælle mere om hvorfor vi er Frederiksbergs bedste Køreskole.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

​Super F1 Forløb

Klar anbefaling. Gennemgik Formel 1 programmet (fast track). Moussa styrer dig sikkert og effektivt igennem teori-delen og er rigtig god til at forklare de vanskelige områder. Bestod første gang uden problemer. Super køreinstruktør og meget fleksibel afvikling af programmet. En klar anbefaling.


Thon​

Hvis du er seriøs...

Hvis du er seriøst omkring, at tage dit kørekort, skal du helt sikkert vælge Frederiksberg Køreskole. Moussa er en utrolig god underviser, som gør undervisningen sjov, men man kan også mærke det er noget han brænder for, og at han virkelig gerne vil lære fra sig. Virkelig fedt forløb, jeg bestod begge prøver i første forsøg.

Sabrina

Mega god køreskole!

Kan varmt anbefale at du tager dit kørekort på Frederiksberg Trafikskole. Jeg har haft et helt igennem fantastisk forløb med Moussa til teori og Yar til praktiske kørelektioner. Mine lærere har virkeligt sat sig ind i mit forløb og hjulpet mig med at komme igennem processen. Mega fedt!


Astrid

Har haft en mega god oplevelse på...

Har haft en mega god oplevelse på Frederiksberg Køreskole. Moussas teoriundervisning er super god og man lærer en masse! Har haft Yar som kørelærer, og har kun gode ting at sige om køreundervisningen. Jeg er meget tilfreds.


Sofie

vi hjælper dig ud på vejene

Tilmeld dig vores gratis introaften

Det er tid til at tage det næste skridt og starte din rejse mod at blive en sikker og selvsikker bilist. Vi tilbyder en introaften, hvor du får din første teoritime helt gratis. Kontakt os i dag på telefon 32202121, mail info@frederiksbergkoereskole.dk eller meld dig til online via. vores holdstatsformular. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod dit kørekort og sikre, at du har det sjovt undervejs.

Kontakt os

Frederiksberg Køreskole

Søndre Fasanvej 18B

2000 Frederiksberg

Telefon: +45 3220 2121

Alle dage 09.00 – 19.00

info@frederiksbergkoereskole.dk

​En del af Scania Trafikskole

Åbningstider

Man-Tor kl. 15.00 – 20.00

Ekspedition

Man-Tor kl. 15.00 – 16.30

Teoriundervisning

Man-Tor kl. 16.30 – 20.00

Fre-Søn Lukket

Telefonisk henvendelse

Man-Fre kl. 12.00 – 16.30

Lør-Søn Lukket

om frederiksberg køreskole

Frederiksberg Køreskole er en populær, velrenommeret køreskole, beliggende centralt på Frederiksberg og har hjulpet mange elever til kørekort gennem tiden. Vi sikrer ordenlige undervisningsforhold og dygtige kørerlærere.

dansk-korelarer-union-stor-trans-d4e47eee