Lynkørekort – din hurtige vej til frihed på vejene

Vores kunder elsker os på Trustpilot!

Tag kørekortet på 4-5 uger

Drømmer du om at suse ned ad landevejen med vind i håret og dit helt nye kørekort i hånden? Hos Frederiksberg køreskole tilbyder vi lynkursus kørekort, der sikrer dig kørekortet på rekordtid. Vores erfarne instruktører og effektive undervisningsmetoder sikrer, at du får den nødvendige viden og færdigheder. Vi ved, at du har brug for fleksibilitet, og derfor har vi skræddersyet vores lynkurser til at passe ind i din travle hverdag. Vi holder til på Frederiksberg og har derfor mange elever fra København og Valby.

Formel 1 Lovpakke

​Ubegrænset teoriundervisning til du består

​2.999,-

4 lektioner af 45 min på manøvrebane

2.200,-

4 lektioner af 45 min på køretekniskanlæg

2.200,-

16 lektioner på vej af 45 min

8.200,-

Lån af teoribog

0,-

Afdrag

2×500,-​

Aktuel rabat 2.100,-

Total pris: 15.599,-

Din pris 13.499 ,-

Lynkursus kørekort – din billet til frihed

Når det kommer til at vælge den rette køreskole, er det vigtigt at finde et sted, der forstår dine behov og kan guide dig sikkert gennem læringsprocessen. Vores lynkursus kørekort er designet med netop dette for øje. Vi tilbyder intensiv undervisning, praktisk træning og teoretisk læring, alt sammen pakket ind i et kursus, der får dig hurtigt igennem og klar til prøven. Dette intensive forløb tager i omegnen af 4-5 uger, dog kan der stadig være ventetid på køreprøven, da den ikke er under vores kontrol, men under politiets ressourcer.

Du er til hver en tid velkommen til at tilmelde dig en af vores introaftner, hvor du kan have en dialog med en af vores kørelærer, der kan guide dig igennem et lynkursus og hvad det indebærer. Sammen kan i få skræddersyet dit kommende kørekortforløb på 4-5 uger, som følger alle dine ønsker og behov. Det er en gratis og uforpligtende introaften du bliver tilmeldt, og hvis du ønsker et intensivt lynkursus kørekort forløb, så anbefaler vi, at du også får din første teorilektion med i hatten i samme omgang.

Klar, parat, start, tag dit lynkursus kørekort i dag

Er du klar til at tage det næste skridt og starte din rejse mod kørekortet? Kontakt os i dag for at høre mere om vores lynkursus eller tilmeld dig via. vores holdstartsformular. Vi er her for at hjælpe dig hele vejen, og vi kan ikke vente med at se dig bag rattet. Lad os køre sammen mod friheden!

Tilmeld holdstart online og spar op til 3.000 kr.!

Det er gratis, nemt og helt uforpligtende. Til introaften vil vi fortælle mere om hvorfor vi er Frederiksbergs bedste Køreskole.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

​Super F1 Forløb

Klar anbefaling. Gennemgik Formel 1 programmet (fast track). Moussa styrer dig sikkert og effektivt igennem teori-delen og er rigtig god til at forklare de vanskelige områder. Bestod første gang uden problemer. Super køreinstruktør og meget fleksibel afvikling af programmet. En klar anbefaling.


Thon​

Hvis du er seriøs...

Hvis du er seriøst omkring, at tage dit kørekort, skal du helt sikkert vælge Frederiksberg Køreskole. Moussa er en utrolig god underviser, som gør undervisningen sjov, men man kan også mærke det er noget han brænder for, og at han virkelig gerne vil lære fra sig. Virkelig fedt forløb, jeg bestod begge prøver i første forsøg.

Sabrina

Mega god køreskole!

Kan varmt anbefale at du tager dit kørekort på Frederiksberg Trafikskole. Jeg har haft et helt igennem fantastisk forløb med Moussa til teori og Yar til praktiske kørelektioner. Mine lærere har virkeligt sat sig ind i mit forløb og hjulpet mig med at komme igennem processen. Mega fedt!


Astrid

Har haft en mega god oplevelse på...

Har haft en mega god oplevelse på Frederiksberg Køreskole. Moussas teoriundervisning er super god og man lærer en masse! Har haft Yar som kørelærer, og har kun gode ting at sige om køreundervisningen. Jeg er meget tilfreds.


Sofie

vi hjælper dig ud på vejene

Tilmeld dig vores gratis introaften

Det er tid til at tage det næste skridt og starte din rejse mod at blive en sikker og selvsikker bilist. Vi tilbyder en introaften, hvor du får din første teoritime helt gratis. Kontakt os i dag på telefon 32202121, mail info@frederiksbergkoereskole.dk eller meld dig til online via. vores holdstatsformular. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod dit kørekort og sikre, at du har det sjovt undervejs.

Kontakt os

Frederiksberg Køreskole

Søndre Fasanvej 18B

2000 Frederiksberg

Telefon: +45 3220 2121

Alle dage 09.00 – 19.00

info@frederiksbergkoereskole.dk

​En del af Scania Trafikskole

Åbningstider

Man-Tor kl. 15.00 – 20.00

Ekspedition

Man-Tor kl. 15.00 – 16.30

Teoriundervisning

Man-Tor kl. 16.30 – 20.00

Fre-Søn Lukket

Telefonisk henvendelse

Man-Fre kl. 12.00 – 16.30

Lør-Søn Lukket

om frederiksberg køreskole

Frederiksberg Køreskole er en populær, velrenommeret køreskole, beliggende centralt på Frederiksberg og har hjulpet mange elever til kørekort gennem tiden. Vi sikrer ordenlige undervisningsforhold og dygtige kørerlærere.

dansk-korelarer-union-stor-trans-d4e47eee