Kørekort på afdrag hos Frederiksberg Køreskole

Vores kunder elsker os på Trustpilot!

Betal beløbet af over 2 afdrag

Er det svært at skrabe penge sammen til et kørekort? Har du ikke lyst til at låne af bank, venner eller familie? Så har vi løsningen der passer lige netop dig! Vi tilbyder, at du kan betale beløbet for dit kørekort over 2 afdrag! Betal kun det halve beløb ved start. Det især blandt de unge og studerende, at man frygter en stor nedgang i den økonomiske situation, hvis man ønsker sig et kørekort, og et kørekort kun er til dem, der har sparet sammen over en længere periode.

Frygt ikke, for Frederiksberg Køreskole lytter til vores elever, og en stor efterspørgsel efter netop det med at dele betaling op, har gjort at vi selv har taget initiativet til at gøre det nemt, overskueligt og ikke mindst mildere mod økonomien at komme igang med sit kørekort. Hvis du vælger at betale over 2 gange, lyder regnestykket således: 11.500 kr. – som du kan dele i 2 betalinger = første indbetaling ved start: 5.750 kr. og sidste afdrag skal ske 1 måned efter holdstart, hvor du skal betales de sidste 5.750 kr.

Kørekort på afdrag

​Ubegrænset teoriundervisning til du består

​2.999,-

16 kørelektioner på vej af 45 min

8.200,-

4 lektioner af 45 min på manøvrebane

2.200,-

4 lektioner af 45 min på køretekniskanlæg

2.200,-

Lån af teoribog

0,-

Afdrag

2×500,-

Total pris:

16.600,-

Spar yderligere 2.500 kr. i juni & juli 2024.

2×5.250,-

Tilmeld holdstart online og spar op til 3.000 kr.!

Det er gratis, nemt og helt uforpligtende. Til introaften vil vi fortælle mere om hvorfor vi er Frederiksbergs bedste Køreskole.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

​Super F1 Forløb

Klar anbefaling. Gennemgik Formel 1 programmet (fast track). Moussa styrer dig sikkert og effektivt igennem teori-delen og er rigtig god til at forklare de vanskelige områder. Bestod første gang uden problemer. Super køreinstruktør og meget fleksibel afvikling af programmet. En klar anbefaling.


Thon​

Hvis du er seriøs...

Hvis du er seriøst omkring, at tage dit kørekort, skal du helt sikkert vælge Frederiksberg Køreskole. Moussa er en utrolig god underviser, som gør undervisningen sjov, men man kan også mærke det er noget han brænder for, og at han virkelig gerne vil lære fra sig. Virkelig fedt forløb, jeg bestod begge prøver i første forsøg.

Sabrina

Mega god køreskole!

Kan varmt anbefale at du tager dit kørekort på Frederiksberg Trafikskole. Jeg har haft et helt igennem fantastisk forløb med Moussa til teori og Yar til praktiske kørelektioner. Mine lærere har virkeligt sat sig ind i mit forløb og hjulpet mig med at komme igennem processen. Mega fedt!


Astrid

Har haft en mega god oplevelse på...

Har haft en mega god oplevelse på Frederiksberg Køreskole. Moussas teoriundervisning er super god og man lærer en masse! Har haft Yar som kørelærer, og har kun gode ting at sige om køreundervisningen. Jeg er meget tilfreds.


Sofie

vi hjælper dig ud på vejene

Tilmeld dig vores gratis introaften

Det er tid til at tage det næste skridt og starte din rejse mod at blive en sikker og selvsikker bilist. Vi tilbyder en introaften, hvor du får din første teoritime helt gratis. Kontakt os i dag på telefon 32202121, mail info@frederiksbergkoereskole.dk eller meld dig til online via. vores holdstatsformular. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod dit kørekort og sikre, at du har det sjovt undervejs.

Kontakt os

Frederiksberg Køreskole

Søndre Fasanvej 18B

2000 Frederiksberg

Telefon: +45 3220 2121

Alle dage 09.00 – 19.00

info@frederiksbergkoereskole.dk

​En del af Scania Trafikskole

Åbningstider

Man-Tor kl. 15.00 – 20.00

Ekspedition

Man-Tor kl. 15.00 – 16.30

Teoriundervisning

Man-Tor kl. 16.30 – 20.00

Fre-Søn Lukket

Telefonisk henvendelse

Man-Fre kl. 12.00 – 16.30

Lør-Søn Lukket

om frederiksberg køreskole

Frederiksberg Køreskole er en populær, velrenommeret køreskole, beliggende centralt på Frederiksberg og har hjulpet mange elever til kørekort gennem tiden. Vi sikrer ordenlige undervisningsforhold og dygtige kørerlærere.

dansk-korelarer-union-stor-trans-d4e47eee