Kørekort til taxa​

Vores kunder elsker os på Trustpilot!

​Hvis du skal have kørekortet til taxa (erhvervsmæssig personbefordring) så skal du være fyldt 21 år, og have kørekortet til alm. bil (kat. B) inden du starter. Du skal udfylde en ansøgning om kørekort til erhvervskørsel, og der skal også bruges en lægeattest fra din egen læge hvor der skal medbringes 1 stk. pasfoto(ansøgningsblanket får du på køreskolen eller hos borgerservice).

Kørekort til taxa - teoriprøven​

Til erhvervskortet er det samme prøve, som benyttes til almindelig bil og består af 25 spørgsmål hvor du højst må have 3 fejl. Den tager ca. 1 time. prøven starter med en udvidet kontrol af køretøjets udstyr, herefter vil der blive stillet spørgsmål om Bekendtgørelsen om taxakørsel/ og særlig krav til taxaer.

Derudover skal du sætte dig godt ind i kørsels- og takst-reglementet i den kommune, hvor du skal aflægge den praktiske prøve til kørekort til taxa – det vil der også blive spurgt til. Derefter vil du blive bedt om at køre til to adresser af den sagkyndig, hvor du så skal køre ad den korteste og hurtigste vej. Man har lov til at kigge i krakskort.

Taxakørekort priser

Ubegrænset teoriundervisning til du består

2.999,-

2 kørelektioner af 45 min

900,-

Køreprøve (inklusive 45 min kørsel)

1.400,-

Total pris:

5.299,-

Bemærk der skal betales kr. 1400,- kr. for erhvervsmæssige køreprøve.​

Andre priser hos Frederiksberg Køreskole

Prøvegebyr

kr. 1.170,-

Køreprøve i København

kr. 1400,-

Ekstra lektioner

kr. 450,- pr. lektion

Undervisningsmateriale

Alt undervisning materiale stilles gratis til rådighed af Scandia Trafikskole. Du betaler et depositum ved udlevering og modtager altid hele depositummet tilbage ved aflevering efter endt brug.

Bøger

kr. 150,-

Online teori

kr. 499,-

​Har du spørgsmål til dit kørekort til taxa på Frederiksberg?

Så er du altid velkommen til at kontakte os!

Tilmeld holdstart online og spar op til 3.000 kr.!

Det er gratis, nemt og helt uforpligtende. Til introaften vil vi fortælle mere om hvorfor vi er Frederiksbergs bedste Køreskole.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

​Super F1 Forløb

Klar anbefaling. Gennemgik Formel 1 programmet (fast track). Moussa styrer dig sikkert og effektivt igennem teori-delen og er rigtig god til at forklare de vanskelige områder. Bestod første gang uden problemer. Super køreinstruktør og meget fleksibel afvikling af programmet. En klar anbefaling.


Thon​

Hvis du er seriøs...

Hvis du er seriøst omkring, at tage dit kørekort, skal du helt sikkert vælge Frederiksberg Køreskole. Moussa er en utrolig god underviser, som gør undervisningen sjov, men man kan også mærke det er noget han brænder for, og at han virkelig gerne vil lære fra sig. Virkelig fedt forløb, jeg bestod begge prøver i første forsøg.

Sabrina

Mega god køreskole!

Kan varmt anbefale at du tager dit kørekort på Frederiksberg Trafikskole. Jeg har haft et helt igennem fantastisk forløb med Moussa til teori og Yar til praktiske kørelektioner. Mine lærere har virkeligt sat sig ind i mit forløb og hjulpet mig med at komme igennem processen. Mega fedt!


Astrid

Har haft en mega god oplevelse på...

Har haft en mega god oplevelse på Frederiksberg Køreskole. Moussas teoriundervisning er super god og man lærer en masse! Har haft Yar som kørelærer, og har kun gode ting at sige om køreundervisningen. Jeg er meget tilfreds.


Sofie

vi hjælper dig ud på vejene

Tilmeld dig vores gratis introaften

Det er tid til at tage det næste skridt og starte din rejse mod at blive en sikker og selvsikker bilist. Vi tilbyder en introaften, hvor du får din første teoritime helt gratis. Kontakt os i dag på telefon 32202121, mail info@frederiksbergkoereskole.dk eller meld dig til online via. vores holdstatsformular. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod dit kørekort og sikre, at du har det sjovt undervejs.

Kontakt os

Frederiksberg Køreskole

Søndre Fasanvej 18B

2000 Frederiksberg

Telefon: +45 3220 2121

Alle dage 09.00 – 19.00

info@frederiksbergkoereskole.dk

​En del af Scania Trafikskole

Åbningstider

Man-Tor kl. 15.00 – 20.00

Ekspedition

Man-Tor kl. 15.00 – 16.30

Teoriundervisning

Man-Tor kl. 16.30 – 20.00

Fre-Søn Lukket

Telefonisk henvendelse

Man-Fre kl. 12.00 – 16.30

Lør-Søn Lukket

om frederiksberg køreskole

Frederiksberg Køreskole er en populær, velrenommeret køreskole, beliggende centralt på Frederiksberg og har hjulpet mange elever til kørekort gennem tiden. Vi sikrer ordenlige undervisningsforhold og dygtige kørerlærere.

dansk-korelarer-union-stor-trans-d4e47eee