Gratis intro hos Frederiksberg Køreskole

Hvad er en intro aften?

Vi ved, at størstedelen af kommene køreskoleelver har en usikkerhed om, hvad et kørekortforløb indeholder og hvordan det udformes. Hvad skal du igennem? Hvornår kan jeg komme forbi igen? Hvad skal jeg forvente af alt fra A-Z?  Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende introaften hos Frederiksberg Køreskole, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål, efter du gennem intromødet er blevet klogere på forløbet, krav der stilles når du skal tage dit kørekort, mm.

Kom til gratis introaften & teorilektion – for din egen skyld!

Mange køreskoler, herunder køreskoler i København, anvender ikke en gratis og uforpligtende introaften som en del af deres praksis. Det betyder for dig, at hvis du vælger en køreskole uden denne introduktion, så kan du hverken være sikker på køreskolen, kørelærerne eller selve forløbet inden du faktisk har betalt for dit kørekort. Du kan derfor ende i en skidt situation, hvor du ikke føler dig tilpas med din nuværende, men er bundet til at fortsætte. Alt dette skyldes, at du ikke har fået denne forsmag og set køreskolen an, før du fik valget om at du ville starte. Det slipper du for hos Frederiksberg Køreskole.

Efter intromødet, er vi sikre på, at du er overbevist om, at vi er den bedste køreskole som har de mest erfarne kørelærer i København og ovenikøbet har de billigste kørekort priser. Det er vi så sikre på, at vi tilbyder dig at få din første teorilektion efterfølgende, kvit og frit! 100% uforpligtende!

Så, hvad venter du på? Slå til nu, du har intet at miste!