Generhverv​ af kørekort i København

Vores kunder elsker os på Trustpilot!

​Generhvervelse af kørekort i København ved betinget eller ubetinget frakendelse:

Betinget frakendelse

Hvis du har fået betinget frakendelse af kørekortet, og 3 måneder til at komme op til den kontrollerende køreprøve, så er det vigtigt at vi får din ansøgning som du har modtaget fra politiet i god tid, så vi kan beramme din teori prøve. På ansøgningen vil der være stemplet en dato, fra denne dato har du 3 måneder til at få berammet en prøve, hvis du overskrider tidsfristen så skal du aflevere dit kørekort til politiet. Du skal medbringe dit kørekort både til teori og den praktisk prøve, hvis du ikke består prøven så beholder den sagkyndige kørekortet.

Ubetinget frakendelse

Hvis du skal generhverve kørekortet efter en ubetinget frakendelse, så skal du op til en kontrollerende køreprøve. Den består af en teori prøve og en praktisk køreprøve. Den praktiske prøve kan tidligst afholdes 1 måned før frakendelsestidens udløb. Man skal søge retten til at generhverve sit kørekort hos politiet, og udfylde en ansøgning som skal afleveres til Borgerservice. Ansøgningen kan hentes på køreskolen eller hos Borgerservice, og der skal vedlægges et nyt foto (35x45mm).

Priser på generhverv af kørekort

2 kørelektioner af 45 min

900,-

Bookning af teoriprøve eller køreprøve

200,-

online undervisning + øvelse af teoriprøver

499,-

Køreprøve (inklusive 45 min kørsel)

1.400,-

Total pris:

2.999,-

Ekstra kørelektioner, udover pakken per 45 min.

450,-

Priser på generhverv af kørekort ved kørselsforbud

Ubegrænset teoriundervisning til du bestå

2.999,-

8 kørelektioner på vej af 45 min

3.600,-

Køreprøve (inklusive 45 min kørsel)

1.400,-

Total:

7.999,-

Du spare

2.000,-

I alt:

5.999,-

Ekstra kørelektioner udover pakken, per 45 min

450,-

ANT- kursus

Hvis den ubetinget frakendelse skyldes spirituskørsel, så skal du også gennemgå et kursus i Alkohol Narko og Trafik (ANT), inden du kan gå op til den kontrollerende køreprøve (kurset koster ca. 3.000 kr.)

Tilmeld holdstart online og spar op til 3.000 kr.!

Det er gratis, nemt og helt uforpligtende. Til introaften vil vi fortælle mere om hvorfor vi er Frederiksbergs bedste Køreskole.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

​Super F1 Forløb

Klar anbefaling. Gennemgik Formel 1 programmet (fast track). Moussa styrer dig sikkert og effektivt igennem teori-delen og er rigtig god til at forklare de vanskelige områder. Bestod første gang uden problemer. Super køreinstruktør og meget fleksibel afvikling af programmet. En klar anbefaling.


Thon​

Hvis du er seriøs...

Hvis du er seriøst omkring, at tage dit kørekort, skal du helt sikkert vælge Frederiksberg Køreskole. Moussa er en utrolig god underviser, som gør undervisningen sjov, men man kan også mærke det er noget han brænder for, og at han virkelig gerne vil lære fra sig. Virkelig fedt forløb, jeg bestod begge prøver i første forsøg.

Sabrina

Mega god køreskole!

Kan varmt anbefale at du tager dit kørekort på Frederiksberg Trafikskole. Jeg har haft et helt igennem fantastisk forløb med Moussa til teori og Yar til praktiske kørelektioner. Mine lærere har virkeligt sat sig ind i mit forløb og hjulpet mig med at komme igennem processen. Mega fedt!


Astrid

Har haft en mega god oplevelse på...

Har haft en mega god oplevelse på Frederiksberg Køreskole. Moussas teoriundervisning er super god og man lærer en masse! Har haft Yar som kørelærer, og har kun gode ting at sige om køreundervisningen. Jeg er meget tilfreds.


Sofie

vi hjælper dig ud på vejene

Tilmeld dig vores gratis introaften

Det er tid til at tage det næste skridt og starte din rejse mod at blive en sikker og selvsikker bilist. Vi tilbyder en introaften, hvor du får din første teoritime helt gratis. Kontakt os i dag på telefon 32202121, mail info@frederiksbergkoereskole.dk eller meld dig til online via. vores holdstatsformular. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod dit kørekort og sikre, at du har det sjovt undervejs.

Kontakt os

Frederiksberg Køreskole

Søndre Fasanvej 18B

2000 Frederiksberg

Telefon: +45 3220 2121

Alle dage 09.00 – 19.00

info@frederiksbergkoereskole.dk

​En del af Scania Trafikskole

Åbningstider

Man-Tor kl. 15.00 – 20.00

Ekspedition

Man-Tor kl. 15.00 – 16.30

Teoriundervisning

Man-Tor kl. 16.30 – 20.00

Fre-Søn Lukket

Telefonisk henvendelse

Man-Fre kl. 12.00 – 16.30

Lør-Søn Lukket

om frederiksberg køreskole

Frederiksberg Køreskole er en populær, velrenommeret køreskole, beliggende centralt på Frederiksberg og har hjulpet mange elever til kørekort gennem tiden. Vi sikrer ordenlige undervisningsforhold og dygtige kørerlærere.

dansk-korelarer-union-stor-trans-d4e47eee