Gratis introaften ved tilmelding

Hvad er en introaften?

Vi ved, at størstedelen af kommene køreskoleelver har en usikkerhed om, hvad et kørekortforløb indeholder og hvordan det udformes. Hvad skal du igennem? Hvornår kan jeg komme forbi igen? Hvad skal jeg forvente af alt fra A-Z?  Derfor tilbyder vi en gratis og uforpligtende introaften hos Frederiksberg Køreskole, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål, efter du gennem intromødet er blevet klogere på forløbet, krav der stilles når du skal tage dit kørekort, mm.

Efter intromødet, er vi sikre på, at du er overbevist om, at vi er den bedste køreskole som har de mest erfarne kørelærer i København og ovenikøbet har de billigste kørekort priser. Det er vi så sikre på, at vi tilbyder dig at få din første teorilektion efterfølgende, kvit og frit! 100% uforpligtende!

At vælge dit kørekort hos Frederiksberg Køreskole er med til at øge sikkerheden i trafikken i Danmark. Vi mener selv, at vi øver de bedste bilister, og sørger for, at alle aspekter af sikkerhed og defensiv kørsel er inkluderet i læring, når man er ude på vejene sammen med sin kørelærer. Vi øver vores elever desuden i, at køre miljørigtigt! De spare på både natur, men også i pengepungen. Der kan være mange penge at spare, ved at tænke taktisk i forhold til at spare brændstof, både i bykørsel men også på motorvejene.

TILMELD ONLINE & SPAR 1-3.000 KR.